02.08.21

Binnenkijken bij bloemenfans | zo vieren zij de zomer met bloemen

Binnenkijken bij bloemenfans | zo vieren zij de zomer met bloemen

De zomer is hét seizoen voor flower power. Deze tijd van het jaar brengt de mooiste bloemen in vlammende kleuren met zich mee. Vijf interieur-contentmakers laten zien hoe zij zomervibes in hun interieur brengen.

Juliane – @ps_ihomeyou
Darling boeket bloomon

“In de zomer verdeel ik het liefste bloemen door mijn hele appartement. Als je bij mij binnenkomt kijk je direct de gang en woonkamer in, daarom zorg ik altijd voor grote, weelderige blikvangers. Zo kom ik meteen in een goed humeur na een lange werkdag. Mijn favoriete zomerbloemen? Lastig kiezen. Maar op dit moment ben ik een groot fan van bloemen in geeltinten: distels, kamille en zonnebloemen staan ​​heel hoog op mijn lijstje. Net als mijn favorieten aller tijden: Calla's, pioenrozen en hortensia's.” De bos die je ziet op de foto is de Darling.

Agi – @ raw.home.interieur

“In de zomer kan ik niet zonder bloemen! Omdat ik geen tuin of balkon heb, compenseer ik alles met bloemen. Ze zorgen voor frisheid en kleur in huis en geven me een blij gevoel. Ik ben een groot fan van gladiolen en ik hou ook enorm van boeketten met wilde bloemen zoals klaprozen of korenbloemen.” De bos die je ziet op de foto is de Original.

@carlaklang

“Ongeacht het seizoen: bloemen brengen me altijd in een goed humeur. We hebben weinig decoratie in huis, maar bijna altijd bloemen. Het liefst in allerlei felle kleuren bij elkaar in één vaas. Maar soms zorgen enkele stelen al voor een beetje kleur in huis. Mijn favoriete zomerbloemen zijn altijd korenbloemen en dahlia's geweest. Ze doen me aan vroeger denken – korenbloemen groeien aan de rand van het veld in mijn thuisland.” De bos die je ziet op de foto is de Darling


@huisjeindrenthe

”In de zomer voeg ik vaak meer kleur toe in huis. Dit doe ik door interieuraccessoires en bloemen toe te voegen. Ik word enorm vrolijk van de kleuren in een verse bos bloemen, die inspireren mij om ook in huis terug te laten komen. Ik ben dol op alle bloemen, maar duizendschoon (Dianthus ‘barbatus’) vind ik er momenteel wel uitspringen met haar mooie roze kleur.”

De bloemen op de foto zijn de Original en de Flowerstone.

@tanjavanhoogdalem

“Aangezien we nog volop bezig zijn met de verbouwing van ons nieuwe huis, is het zomerse gevoel vooral gericht op de tuin. We hebben een nieuwe veranda, die ook met minder mooi weer heerlijk is om te vertoeven. Omringd door fleurige zomerbloeiers geeft dat een heerlijke zomerse vibe. Mijn favoriete bloem is de Dahlia. Maar Cosmea en duifkruid vind ik ook erg leuk. Ik heb ze alle drie in de tuin staan om te kunnen plukken en te gebruiken voor in een boeket.

De bloemen op de foto is onze Bio-bos.


Heb jij ook een mooie foto van je bloemen op een leuke plek in huis? Deel hem op Instagram en gebruik de hashtag #bloomon voor een repost.

Leestip: bekijk ook onze blog over Leer de zonnebloem kennen: 3 tips of over Leer de Delphinium kennen.