14.01.20

6 flower fans inspireren je met bloemen

6 flower fans inspireren je met bloemen

Laat je inspireren door onze community

Wat is een beter voornemen voor het nieuwe jaar dan je interieur in bloei zetten met verse bloemen? Juist! Ze fleuren je op en helpen je herinneren aan je goede voornemens voor komend jaar. Zo denkt onze community er ook over.

Laat je inspireren door hun #bloomon bossen en goede voornemens voor 2020.

1. @ensuus

‘Mijn goede voornemens in het nieuwe jaar? Work hard, play hard, be kind, no drama. Mijn werk met plezier blijven doen, zonder dat dit ten koste gaat van mijn gezondheid. Want hoe cliché ook, gezondheid is het allerbelangrijkste.’
01.-@ensuus

2. @unterm.dach

‘Het afgelopen jaar was hectisch, dus het is tijd voor meer zelfliefde en rust. Daarom draait 2020 helemaal om de natuurlijke kleuren in mijn interieur. Voor mij is het pure ontspanning om na mijn werk mijn appartement deze winter op te frissen.’
02.-@unterm.dach

3. @berlin.interior

‘In 2020 wil ik meer op mijn piano spelen. Het is voor mij echt een uitlaatklep: het helpt me ontspannen en te relativeren. Daarom heb ik een bos bloemen op mijn piano gezet, dat is voor mij de eerste stap in de goede richting!’
03.-@berlin.interior

4. @jan10aa

‘Vorig jaar viel hier een handgeschreven kaartje op de mat. Een unicum, want buiten kerst en verjaardagen gebeurt dat niet vaak. Het bleek van een vriendin, die zich had voorgenomen vaker complimentjes te geven of iemand een hart onder de riem te steken. Zij inspireerde me voor mijn goede voornemen. Elke maand geef ik iemand die dat verdient of nodig heeft een bos bloemen.’
04.-@jan10aa

5. @mama.lotje

‘Meer bloemen in 2020! Waarom? Ze maken me blij en staan prachtig in mijn (vaak niet) opgeruimde huis. Nog een voordeel van die artistieke mooierds op tafel? Je ziet restjes eten wat minder goed, want ze verbloemen een heleboel. Daarnaast wil ik goed voor mezelf blijven zorgen. Hoe beter ik in mijn vel zit, hoe meer energie ik heb om mijn dochtertje de aandacht te geven die ze verdient.’
05.-@mama.lotje

6. @the_salonette

‘In 2020 ga ik meer dagdromen! Na een druk jaar wil ik voorzichtiger omgaan met mijn tijd en vaker een time-out nemen, omdat niet elk moment productief hoeft te zijn. Ik wil me vaker omringen met verse bloemen, onder het genot van een kop thee, bladerend door mijn koffietafelboeken.’
06.-@the_salonett

We krijgen geen genoeg van #bloomon foto’s! Deel een foto van jouw bos en wie weet zie je je creatie terug op onze Facebook , Instagram of de blog. Vergeet niet om #bloomon te gebruiken, zodat we je foto kunnen terugvinden.